Militari - Rezervelor Nr.79
Ansamblu rezidential finalizat (garsoniere si apartamente)
Copyright © 2016 - 2019 Militari Rezervelor.  Toate drepturile rezervate.
Informatiile, imaginile si desenele cuprinse in prezentul material sunt doar cu scop informativ si nu angajeaza societate noastra. Societate noastra nu poate fi considerata responsabila de orice alterare sau modificare a continutului acestui material de prezentare. Publicarea, utilizarea, reproducerea sau difuzarea chiar si partiala fara acordul nostru este strict interzisa.
militarirezervelor@gmail.com
(+4) 0771 310 310  |  (+4) 0725 744 950  |  (+4) 031 805 8888
 
PARTENER OFICIAL
Back
Next
 
FINISAJE INTERIOARE INCLUSE IN PRETUL DE VANZARE

Apartamentele si garsonierele prezentate in oferta noastra se predau finisate dupa gustul clientului (gresie, faianta, parchet, usi de interior), sunt echipate cu centrala termica 24kw, radiatoare, usa metalica, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare, in plus fata de acestea, fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare.
Apartament 3 CAMERE
Suprafata construita: 82.95 mp.
Suprafata utila: 69.57 mp.
Finisaje: complete
Stadiu constructie: finalizat

Pret:
63.500 Euro (TVA INCLUS)

Pret promotional:
61.000 Euro (TVA 5% INCLUS)
Oferta LIMITATA 15 - 31 IANUARIE 2019
Mareste SCHITA
Apartamentele sunt finalizate si se afla in cadrul complexului nostru MILITARI REZERVELOR - Strada Rezervelor Nr.79 zona rezidentiala MILITARI - ROSU. Apartamentele se predau finisate standard sau se pot finisa la alegerea clientului (gresie, faianta, parchet, usi interioare, etc.), ele sunt echipate standard cu centrala termica, radiatoare, usa metalica, obiecte sanitare, intrerupatoare,prize, etc.

Va rugam sa nu ezitati a ne contacta pentru informatii suplimentare vizand aceasta oferta limitata sau informatii despre alte apartamente sau garsoniere prezente in oferta noastra generala de preturi.
Trimite-ne un mesaj
Apartament 3 CAMERE - FINALIZAT (La cheie!)