Back
Next
Acceseaza OFERTA! Acceseaza OFERTA!
Proiect rezidential finalizat amplasat in zona Militari - Rosu, Strada Rezervelor Nr.79. Proiectul rezidential Militari - Rezervelor Nr.79 reuneste într-un mod armonios luxul cu utilul la un pret de achizitie corect, fiind in continua dezvoltare. Ne adresam persoanelor sau familiilor care îsi doresc o casa noua cu un standard de executie ridicat si finisaje de cea mai buna calitate.
Copyright © 2015 - 2020 Militari Rezervelor.  Toate drepturile rezervate.
Informatiile, imaginile si desenele cuprinse in prezentul material sunt doar cu scop informativ si nu angajeaza societate noastra. Societate noastra nu poate fi considerata responsabila de orice alterare sau modificare a continutului acestui material de prezentare. Publicarea, utilizarea, reproducerea sau difuzarea chiar si partiala fara acordul nostru este strict interzisa.
militarirezervelor@gmail.com
(+4) 0771 310 310  |  (+4) 0725 744 950  |  (+4) 031 805 8888
Trimite-ne un mesaj
 
OFERTA GENERALA
DE INCHIRIERI
Daca doriti sa inchiriati o garsoniera sau un apartament in care sa va simtiti ca acasa, unde sa aveti tot confortul necesar, liniste si intimitate, la un pret accesibil...
Va asteptam la noi! Avem totul NOU! si de cea mai buna calitate! Oferim spre inchiriere garsoniere si apartamente cu doua si trei camere, spatioase, cu finisaje de cea mai buna calitate, mobilate modern si complet utilate: electrocasnice, aer conditionat, centrala proprie, balcon inchis, etc. Complexul nostru este pozitionat central in zona de vest a capitalei avand in imediata apropriere liniile Stb 138 si 178, precum si acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului. In proximitate sunt: parcuri, scoli, gradinite, farmacii, sali de sport, piscine interioare si exterioare, restaurante, centre comerciale LIDL, AUCHAN, METRO, etc. NU SE PERCEPE TAXA DE MENTENATA! Cheltuielile de intretinere sunt individuale si aveti acces gratuit la parcarea complexului. Va invitam sa acesati oricare din ofertele noaste prezentate mai sus si sa ne contactati imediat pentru a verifica disponibilitatea sau pentru detalii suplimentare si stabilirea unei vizionari. Va asteptam!
Apartament 3 CAMERE - SUPRAFAȚĂ UTILĂ - 95 mp.                                                          
Apartament decomandat - bucătărie deschisa, balcon mobilat si utilat complet - Te poti muta imediat!
*Pretul afisat are caracter informativ putand varia in functie de plata avansului si esalonarea chiriei precum si de amenajarea si utilarea fiecarui apartament in parte.
Va stam permanent la dispozitie pentru detalii suplimentare. Pentru a verifica disponibilitatea sau vizionare va invitam sa ne contactati telefonic.
PARTENER OFICIAL
Acceseaza OFERTA! Acceseaza OFERTA!
COD: 183C.44
SELECTEAZA LOCATIA
ALEGE TIPUL
 
Acceseaza OFERTA! Acceseaza OFERTA!
Acceseaza OFERTA! Acceseaza OFERTA!
Va oferim spre inchiriere un apartament spatios de 3 camere, cu o suprafata totala de 95 mp. Apartamentul este  mobilat si utilat complet, avand  finisaje de calitate. Apartamentul este dotat cu aer conditionat, centrala proprie, doua televizoare si dispune de un balcon spatios cu vedere la parc. Imobilul este situat in cartierul MILITARI RESIDENCE, pe strada REZERVELOR NR 44A, intr-un areal dezvoltat urban cu acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului.
La parterul imobilului sunt spatii comerciale si in imediata apropiere PENNY MARKET. In proximitate sunt: parcuri, scoli, gradinite, farmacii, sali de sport, piscine interioare si exterioare, restaurante, centre comerciale LIDL, AUCHAN, METRO, etc. NU SE PERCEPE TAXA DE MENTENATA! Cheltuielile de intretinere sunt individuale si aveti acces gratuit la parcare.
Acceseaza OFERTA! Acceseaza OFERTA!
Acceseaza OFERTA! Acceseaza OFERTA!
APARTAMENT 3 CAMERE   INDISPONIBIL!