Back
Next
   Imobilul este situat în Bucuresti, zona Militari - Rosu, Strada Rezervelor Nr.79 - (punct de reper METRO MILITARI) si se adreseaza persoanelor care îsi doresc o casa noua cu un standard de executie ridicat si finisaje de cea mai buna calitate. Proiectul imobiliar Militari - Rezervelor Nr.79 reuneste într-un mod armonios luxul cu utilul la un pret de achizitie accesibil, fiind in continua dezvoltare. Imobilul nostru are un regim de inaltime format din D+P+5E+6R+7R (demisol + parter + 5 etaje apoi etajele 6 si 7 retrase) - cladirea respectand toate normele de constructie in vigoare atat din punct de vedere seismic cat si din punct de vedere al izolarii termice.

   Situat intr-un areal linistit si aerisit in proximitatea Centrului Comercial Militari, imobilul  beneficiaza de acces in imediata apropiere la mijloacele de transport in comun catre liniile RATB 178, 138 si Maxi Taxi, diverse centre comerciale (Auchan, Metro, Praktiker, farmacii, restaurante). Proximitatile sunt reprezentate de cladiri civilizate avand un regim de inaltime decent intr-un cadru dominat de natura. 
Spatiile largi precum si suprafata generoasa alocata construirii acestui imobil completeaza un cadru natural splendid ce desavarseste aspectul si confortul oferit. Imobilul cuprinde 65 de apartamente acoperind tot spectrul de utilitate si suprafata (garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere), fiind deservit de un lift modern de ultima generatie.
   Apartamentele se predau finisate dupa gustul clientului (gresie, faianta, parchet, usi de interior), sunt echipate cu centrala termica 24kw, radiatoare, usa metalica, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare, in plus fata de acestea, fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare.
   Imobilul beneficiaza de salubritate, apa, gaz,  internet, telefonie fixa,  administrare, precum si de toate facilitatile implicite, avand disponibile peste
70 locuri de parcare pentru rezidenti.

Va invitam sa parcurgeti cu atentie toate ofertele noastre de apartamente si nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare sau vizionare.

Militari - Rezervelor Nr.79
Proiect Rezidential finalizat (imobile apartamente)
(+4) 0771 310 310  |  (+4) 0725 744 950  |  (+4) 031 805 8888
Informatiile, imaginile si desenele cuprinse in prezentul material sunt doar cu scop informativ si nu angajeaza societate noastra. Societate noastra nu poate fi considerata responsabila de orice alterare sau modificare a continutului acestui material de prezentare. Publicarea, utilizarea, reproducerea sau difuzarea chiar si partiala fara acordul nostru este strict interzisa.
Copyright © 2016 - 2017 Militari Rezervelor.  Toate drepturile rezervate.
militarirezervelor@gmail.com
Trimite-ne un mesaj