Spatiile largi precum si suprafata generoasa alocata acestui complex rezidential completeaza un cadru urban civilizat ce desavarseste aspectul si confortul oferit. Imobilele cuprind 65 de apartamente acoperind tot spectrul de utilitate si suprafata (garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere), fiind deservite de lift modern de ultima generatie.
  
Apartamentele se predau finisate dupa gustul clientului (gresie, faianta, parchet, usi de interior), sunt echipate cu centrala termica 24kw, radiatoare, usa metalica, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare, in plus fata de acestea, fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare. Complexul beneficiaza de salubritate, apa, gaz,  internet, telefonie fixa,  administrare, precum si de toate facilitatile implicite, avand disponibile peste 70 locuri de parcare pentru rezidenti.

Va invitam sa parcurgeti cu atentie toate ofertele noastre de apartamente si nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare sau vizionare.
Militari - Rezervelor Nr.79
Ansamblu rezidential finalizat (garsoniere si apartamente)
Copyright © 2016 - 2019 Militari Rezervelor.  Toate drepturile rezervate.
Informatiile, imaginile si desenele cuprinse in prezentul material sunt doar cu scop informativ si nu angajeaza societate noastra. Societate noastra nu poate fi considerata responsabila de orice alterare sau modificare a continutului acestui material de prezentare. Publicarea, utilizarea, reproducerea sau difuzarea chiar si partiala fara acordul nostru este strict interzisa.
militarirezervelor@gmail.com
(+4) 0771 310 310  |  (+4) 0725 744 950  |  (+4) 031 805 8888
Trimite-ne un mesaj
 
PARTENER OFICIAL
Back
Next
  Ansamblul este situat în Bucuresti, zona Militari - Rosu, Strada Rezervelor Nr.79 - (punct de reper METRO MILITARI) si se adreseaza persoanelor care îsi doresc o casa noua cu un standard de executie ridicat si finisaje de cea mai buna calitate.

Proiectul rezidential Militari Rezervelor Nr.79 reuneste într-un mod armonios luxul cu utilul la un pret de achizitie accesibil, fiind in continua dezvoltare. Imobillele au un regim de inaltime format din D+P+5E+6R+7R (demisol + parter + 5 etaje apoi etajele 6 si 7 retrase) - cladirile respectand toate normele de constructie in vigoare atat din punct de vedere seismic cat si din punct de vedere al izolarii termice.
  
Situat intr-un areal linistit si aerisit in proximitatea Centrului Comercial Militari, complexul beneficiaza de acces in imediata apropiere la mijloacele de transport in comun catre liniile RATB 178, 138 si Maxi Taxi, diverse centre comerciale (Auchan, Metro, Praktiker, farmacii, restaurante). Proximitatile sunt reprezentate de cladiri civilizate avand un regim de inaltime decent intr-un cadru urban civilizat.
 
 
Prezentare ansamblu "MILITARI REZERVELOR Nr.79"
Militari Rezervelor 79 este un proiect rezidential in plina dezvoltare, proiect desavarsit cu o implicare personala permanenta, incercand sa imbin viziune mea despre „acasa” cu realitatea din domeniul imobiliar si bazandu-ma pe determinarea si profesionalismul firmelor partenere ce m-au sustinut pentru materializarea si realizarea corecta a tuturor etapelor ce preced finalizarea unui camin satisfacator pentru o familie moderna. Am ales sa construim imobile cu o amprenta generoasa dispuse pe spatii largi si prevazute in proximitate cu locuri de parcare si spatii comerciale. Militari Rezervelor 79 este localizat intr-o zona in plina dezvoltare, zona care este extrem de ofertanta in ceea ce priveste accesul catre centrul capitalei cu masina proprie sau prezenta in imediata apropiere a mjloacelor de trensport in comun.

"Tendintele pietei sunt de a valorifica fiecare metru patrat de teren, care apoi ingradit este identificat impersonal ca si cartier rezidential, viziunea mea este diferita, abordez un concept clasic pentru dezvoltare reciproca si incerc sa integrez ansamblul nostru de apartamente in harta zonala oferind viitorilor nostrii rezidenti acces si conexiuni directe catre: parcuri, scoli, gradinite, centre comerciale, locuri de agrement si divertisment."

Va asigur de intreaga mea implicare in acest proiec si promit ca vom relationa sincer si deschis in dorinta ca impreuna, dezvoltator si rezident sa construim un „acasa” ce va sta la baza dezvoltarii prospere a famililor noastre intr-un areal urban civilizat.
FINISAJE INTERIOARE INCLUSE IN PRETUL DE VANZARE

Apartamentele si garsonierele prezentate in oferta noastra se predau finisate dupa gustul clientului (gresie, faianta, parchet, usi de interior), sunt echipate cu centrala termica 24kw, radiatoare, usa metalica, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare, in plus fata de acestea, fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare.